Elektrikli El Aletleri

67'in 1-24

Bosch

GSB 13 RE Darbeli Matkap

Bosch GSB 13 RE Darbeli Matkap, 600W gücü ve 0-2800 dev/dak hız aralığıyla beton, ahşap, çelik ve metal yüzeylerde etkili delme performansı sunar. Darbeli ve...
4.499 TL
Bosch

Gws 750 S Avuç Taşlama

Bosch GWS 750 S Avuç Taşlama, 750W güçlü motoru ve hız seçimi fonksiyonu ile yüksek performans ve hassas kontrol sağlar. 2.800 – 11.000 dev/dak rölanti devir...
3.499 TL
% - 5
STAYER

Satine Makinası Ls1200

Stayer LS1200 Satine Makinası ile yüzeylerde eşsiz bir son dokunuş yakalayın! Güçlü 1300W motoru ve ayarlanabilir devir aralığı sayesinde metal, ahşap ve di...
10.000 TL 10.499 TL
Artı 299 TL nakliye masrafları
% - 2
Cat Power

Catpower 1715 Dekupaj Testere

Catpower 1715 Dekupaj Testere ile ahşap işlerinizi kolay ve hassas bir şekilde tamamlayın! Güçlü 710W motoru ve 500-3000 devir/dakika ayarlanabilir hızı say...
1.999 TL 2.050 TL
Bosch

Gsb 13re Matkap

Bosch GSB 13 RE Darbeli Matkap, kompakt tasarımı ve güçlü 600W motoruyla evdeki küçük tamiratlardan profesyonel projelere kadar geniş bir kullanım yelpazesi...
4.449 TL

Elektrikli el aletleri kas gücü ile yapılması zor olan pek çok işlemin kolayca ve daha kısa zamanda yapılabilmesine olanak tanır. Hem gündelik yaşamda hem de iş alanlarında yaygın olarak kullanılan bu aletler, genellikle elektrik enerjisini hareket enerjisine çevirerek çalışırlar. Elektrikli aletlerin bazıları tek bir işlevi yerine getirirken, bazıları ise birden fazla amaçla kullanılabilir. 


Elektrikli El Aletleri Nedir? Nerede Kullanılır?


Elektrikli el aletleri kısaca, güç kaynağı olarak elektrik kullanan ve herhangi bir platforma sabitleme ihtiyacı duyulmadan kullanılabilen aletler olarak tanımlanabilir. Ergonomik tasarımla üretilen bu aletler, uzun süreli kullanımlarda bile kullanıcıyı yormaz ve iş verimliliğini artırır. Yoğun insan gücü gerektiren işlerde, elektrikli el aletleri ile minimum efor ve maksimum fayda sağlanabilir. 


Elektrikli el aletlerinin yaygın olarak kullanıldıkları alanları şu şekilde sıralayabilmek mümkün:

  • Evler: Elektrikli el aletleri, evlerde yapılacak montaj ya da tadilat işlemlerinde büyük kolaylık sağlar. 

  • İnşaat Sektörü: Yeni evlerin temellerinin atılmasından, son hale gelmesine kadar geçen süre boyunca pek çok elektrikli el aletlerinden yararlanılır. Duvarların kırılması, deliklerin açılması, vidalama, sıkma, zımparalama gibi pek çok işlemde bu aletler kullanılır. 

  • Endüstriyel Tesisler: Otomotiv sektörü başta olmak üzere üretim yapan tesislerde de montaj, birleştirme, kesme ve yüzey parlatma gibi işler elektrikli el aletleri ile yapılır.  

  • Zanaat Atölyeleri: Marangozluk ve kuyumculuk gibi zanaatların sürdürüldüğü atölyelerde de pek çok işlem elektrikli el aletleri ile gerçekleştirilir. 


Elektrikli El Aletlerinin Çeşitleri Nelerdir?


Elektrikli el aletlerinin geniş bir kullanım alanına sahip olmaları, bu aletlerin çeşitliliği ile doğrudan bağlantılı. En çok kullanılan elektrikli el aletleri çeşitleri aşağıdaki gibi sıralanabilir:


Elektrikli El Aletlerinin Fiyatları Nedir?


Elektrikli el aletleri fiyatları için kesin rakamlardan söz etmek oldukça zor. Hem bu ürünlerin geniş bir çeşitliliğe sahip olması hem de her ürünün farklı kalite ve özellik standartlarının bulunması, fiyatlarda da değişkenlik yaşanmasına neden olur. Bu kategoride yer alan elektrikli el aletlerini inceleyebilir, aynı zamanda güncel fiyatlarını da görebilirsiniz. 


Marmara Hırdavat Elektrikli El Aletleri


Elektrikli el aletlerinin seçiminde alınacak ürünün kalitesi ve fiyatı kadar, doğru satıcıyı tercih etmek de önem taşır. Alınan alette herhangi bir sorun çıkması halinde, satıcının desteği ve ürünün arkasında durması gerekir. Dünyanın önde gelen elektrikli el aletleri markalarını tek çatı altında müşterileri ile buluşturan Marmara Hırdavat, bu doğrultuda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz firmalar arasında.